BURSA / OSMANGAZİ - Bursa Çimento Fabrikası Ortaokulu

Değerler Eğitimi

Değerler eğitimi kulübümüz insani, manevi ve ortak değerlerimizi yaşatmak ve bunlara sahip olma bilincini öğrencilerimize aşılamak adına öncelikle okul içinde bir değerler eğitimi ağacı oluşturmuş, her ay müfredata uygun olarak değerlerimizden bir tanesi seçilip bununla ilgili pano hazırlanmış, derslerde öğretmenlerimiz tarafından yeri geldiğinde bu değerlerden bahsedilmiştir. Ayrıca öğrencilerin bu değerleri edinip, davranışa dökmelerinin devamlılığının sağlanması adına her ay, derslere giren diğer öğretmenlerin de görüşlerini alan sınıf rehber öğretmenleri tarafından, bütün sınıf kademeleri ve şubelerinde, seçilen değeri diğerlerine göre daha fazla taşıdığı düşünülen birer öğrenci belirlenip, bu öğrencilerin isimleri, okulun tüm öğrencilerin de görebilecekleri uygun bir köşesinde sergilenmiştir.

26-01-202426-01-202426-01-2024

Yayın: 26.01.2024 - Güncelleme: 26.01.2024 16:37 - Görüntülenme: 97