BURSA / OSMANGAZİ - Bursa Çimento Fabrikası Ortaokulu

Kitap Kulübü

Kitap kulübümüz, öğrencilerimizin kitabı bilinçli okuma alışkanlıklarını geliştirmek, farklı bakış açıları edinmelerini sağlamak, hayal güçlerini harekete geçirmek, kelime dağarcığını genişletmek, merak ve araştırma kabiliyetlerini arttırmak amacıyla Bursa Çimento Fabrikası Orta Okulu bünyesinde öğretmenlerimiz Sadiye Edeş ve Melek Kaplan rehberliğinde kurulmuştur.

Öğrencilerimiz ilk kitap tahlillerini kasım ayında felsefeyle hikayeyi harmanlayan, insana kendini keşfettiren Çaylak ile Filozof kitabı üzerine yaptılar.

Aralık ayında ise; sadakatin, dostluğun çok güzel anlatıldığı gerçek hayattan uyarlanan Hachiko kitabını, Ocak ayında farklı kültürlerin bir araya geldiği,  dostluk ve birliktelik temalı bol maceralı Özgür Balpınar‘ın Düşler Atlası kitabını keyifle tahlil ettiler.

Şubat ayında okuyacağımız Filozof Meşe kitabında öğrencilerimizi neler karşılayacak heyecanla bekliyoruz.

26-01-202426-01-202426-01-2024

Yayın: 26.01.2024 - Güncelleme: 26.01.2024 16:44 - Görüntülenme: 111