BURSA / OSMANGAZİ - Bursa Çimento Fabrikası Ortaokulu

(0224)233 86 87
Alemdar Mahallesi, Aydoğdu Sokak, No42 Osmangazi/BURSA
Vizyon
Vizyon , bir kurumun gelecekte görülmek istenen şeklidir. Bir başka deyişle geleceğin resmidir. Vizyonumuz ; okul paydaşlarının ( yöneticilerimiz , öğretmenlerimiz ,mezunlarımız ve velilerimizin) güç birliği ile ; Bulunduğumuz yerleşim biriminde her zaman öncelikle tercih edilen , Atatürk ilke ve inkılâplarına bağlı , milletini seven , geleceğe emin adımlarla yürüyen genç nesiller yetiştirmektir. Sosyal ve kültürel etkinliklerle adından söz ettiren , gelecekte kendine güvenen , kendi başına ayakta durabilen nesiller yetiştirmektir. Avrupa Birliği normlarında , eşdeğer eğitim veren en güçlü eğitim kurumlarından biri yapmaktır.
Misyon
Bir kurumun varlık sebebi; Niçin varız? sorusunun cevabıdır. Bir ortaokul olarak varlığımızı Türk Milli Eğitim ve öğretiminin amaçlarından almaktayız.
Türk Zeka Vakfı Şampiyonası-Bursa İkinciliği
Kalorifer-Doğal Gaz
Dolmuş,Bursaray
Osmangazi/BURSA
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Okulumuz Bursa´nın merkez ilçelerinden Osmangazi ilçesi Alemdar Mahallesinde olup okulumuza Kent Meydanından 15/A otobüs hattı ile ya da BURSARAY Sırameseler tren istasyonundan B1 link aracı ile ulaşılabilir.
Okul Futbol Turnuvası Atletizm 200m koşu il birinciliği
TÜBİTAK 4006 TÜBİTAK 2204-B