BURSA / OSMANGAZİ - Bursa Çimento Fabrikası Ortaokulu

23 NİSAN RESİM, KOMPOZİSYON VE ŞİİR YARIŞMASINDA YİNE OSMANGAZİ 1.SİYİZ

Mrt

Bursa OSmangazi Mektup Yazma Yarışmasında 1. olan Betül ŞAHİN, kendisine destek veren Yakup BALIKÇI, öğretmenimize ve öğrencimize desteklerini eksik etmeyen okul müdürümüz Turgay ÇETİNKAYA'ya teşekkürlerimizi ve tebriklerimizi sunarız.

Mrt

2024 Lgs Başvuru ve Uygulama Kılavuzuna Aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

Mrt

Okulumuz “Türkiye Akıl ve Zeka Oyunları Turnuvası Federasyonu”nun düzenlemiş olduğu yarışmalara katıldı. Öğrencilerimizden “Elifnur ACAR” Mangala oyununda Osmangazi 1. si , “Betül ŞAHİN” ise Reversi oyununda Osmangazi 2.si oldu. Yarışmaya katılan diğer öğrencilerimiz de çok güzel yarıştılar ve bizleri gururlandırdılar. Kendilerini tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz. Ayrıca öğrencilerimizin hazırlanmasında büyük emeği olan “Funda CAN” öğretmenimize çok teşekkür ederiz.